Μπάγερν Μονάχου : Περνάει ιατρικά ο Γκορέτσκα, κλείνει για καλοκαίρι

Μπάγερν Μονάχου : Περνάει ιατρικά ο Γκορέτσκα, κλείνει για καλοκαίρι

Ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ-Χανζ Ρουμενίγκε τόνισε σε γερμανικό μέσο ότι ο Γκορέτσκα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην ομάδα και θα αποκτηθεί το καλοκαίρι.

Η Μπάγερν Μονάχου θα είναι όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις η επόμενη ομάδα του Λεόν Γκορέτσκα. Ορισμένα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έδιναν μάχη για να τον αποκτήσουν, όμως οι Βαυαροί φαίνεται να είναι οι νικητές. Μάλιστα, όπως δήλωσε σε γερμανικό μέσο ο πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου, Καρλ-Χανς Ρουμενίγκε, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά και το καλοκαίρι θα υπογράψει, σύμφωνα με τη Sun.

Μόλις 22 ετών, ήδη διεθνής με την Γερμανία και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Σάλκε. Η Μπάγερν τον παρακολουθούσε μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και Άρσεναλ.

Ο ισχυρός άνδρας της πρωτοπόρου της Bundesliga υποστήριξε στο γερμανικό Sky Sports ότι ο μέσος των βασιλικών μπλε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το προσεχές καλοκαίρι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό του με τη Σάλκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ