Ντόρτμουντ : Αποδέσμευσε τον Σίρλε (pic)

Ντόρτμουντ : Αποδέσμευσε τον Σίρλε (pic)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του Αντρέ Σίρλε και ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα του.

Ο Αντρέ Σίρλε βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Κάτι τέτοιο φαίνεται, από την απόφαση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, παρότι το συμβόλαιο του 29χρονου εξτρέμ, έληγε το καλοκαίρι του 2021, εν τέλει, αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος. Ο γερμανικός σύλλογος έβλεπε ότι ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει θέση στο ρόστερ με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του. Ο διεθνής Γερμανός, μετά την πολύ καλή παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, δεν έχει καταφέρει να μείνει σε κάποιο σύλλογο.

Μάλιστα, βίωσε έναν υποβιβασμό με την Φούλαμ ενώ πέρασε και δεν «ακούμπησε» από την Σπαρτάκ Μόσχας. Με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια με μόλις οκτώ γκολ και δέκα ασίστ στο ενεργητικό του. Το «πλούσιο» βιογραφικό του, τον βοηθάει αρκετά ώστε να βρει άλλον σύλλογο, ωστόσο ο ίδιος, θέλει να φτιάξει και πάλι το όνομα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ