Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Μπέλινγκχαμ (pics)

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον Μπέλινγκχαμ (pics)

Παίκτης της Ντόρτμουντ είναι κι επίσημα ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ, με τους Βεστφαλούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο μέσος της Μπέρμιγχαμ, Τζούντ Μπέλινγκχαμ, θα συνεχίσει την καριέρα του με την Ντόρτμουντ, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο 17χρονος, ο οποίος ήταν στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ και της Τσέλσι, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα της bundesliga για περίπου 26 εκατομμύρια λίρες ή διαφορετικά 28,5 εκατ. ευρώ.

Ο Μπέλινγκχαμ θα βρει στην Ντόρτμουντ τον Άγγλο διεθνή, Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος έφυγε από τη Μάντσεστερ Σίτι για να υπογράψει το Ντόρτμουντ στα 17 του χρόνια.

Ο Ντόρτμουντ δεν διευκρίνισε την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Μπέλινγκχαμ.

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τη Μπέρμιγχαμ για αυτό που έκανε για εμένα ο σύλλογος, όχι μόνο φέτος, αλλά από τότε που ήρθα στο κλαμπ όταν ήμουν επτά», δήλωσε ο Μπέλινγκχαμ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ.

«Τώρα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Η πορεία της Ντόρτμουντ, αλλά ειδικά ο τρόπος που βοηθάει τους νέους παίκτες να βελτιωθούν, έκαναν την απόφαση πολύ εύκολη για μένα προσωπικά και για ολόκληρη την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στον κόσμο, ελπίζω μπροστά σε περισσότερους από 80.000».

Ο Μπέλινγχαμ έχει παίξει 40 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ