Ξεκάθαρος ο Νόιερ : «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είμαι ο καλύτερος»

Ξεκάθαρος ο Νόιερ : «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως είμαι ο καλύτερος»

Ο Μάνουελ Νόιερ απάντησε για τον ανταγωνισμό που έχει στην θέση, δείχνοντας πόσο αυτοπεποίθηση έχει.

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου, αν όχι ο καλύτερος. Ο 34χρονος πορτιέρο, έδειξε να το γνωρίζει αυτό, μέσα από δηλώσεις του, όπου απάντησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην θέση του. Ακόμα, αναφέρθηκε και για το τέλος της καριέρας του, το οποίο φαίνεται πως αργεί ακόμα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ποιος προπονητής δεν θα χρησιμοποιήσει τους καλύτερους παίκτες του; Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία πως είμαι ο καλύτερος, ακόμη κι αν δεν είμαι πια 17 χρονών. Όταν αρχίσω να βλέπω το ποδόσφαιρο σαν αγγαρεία, θα κάνω ό,τι και ο Λαμ. Όμως αυτή τη στιγμή εξακολουθώ να το χαίρομαι και γι’ αυτό συνεχίζω να παίζω».

Ο διεθνής Γερμανός είναι μέλος της Μπάγερν Μονάχου από το 2011 και έκτοτε έχει καταγράψει 383 συμμετοχές με 196 ανέπαφες εστίες. Ακόμα, έχει αγωνιστεί 92 φορές με το εθνόσημο στο στήθος ενώ έχει κατακτήσει, σχεδόν τα πάντα. Αναλυτικά, έχει πανηγύρισε οκτώ πρωταθλήματα και έξι κύπελλα Γερμανίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα Παγκόσμιο Συλλόγων, ένα UEFA Super Cup ενώ έχει αναδειχθεί δύο φορές παίκτης της χρονιάς στην Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ