Επίσημο : Τέλος ο Ράνγκνικ από την Λειψία (pic)

Επίσημο : Τέλος ο Ράνγκνικ από την Λειψία (pic)

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αποτελεί παρελθόν από την Λειψία και αποχωρεί έπειτα από οκτώ χρόνια.

Ήταν κάτι δεδομένο τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο Ραλφ Ράνγκνικ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Λειψία. Ο 62χρονος τεχνικός τα είχε βρει σε όλα με την Μίλαν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, όμως, η ανανέωση του Πιόλι, τον άφησε στον «αέρα».

Πλέον, είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ο γερμανικός σύλλογος έλυσε το συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής αποχωρεί από την ομάδα της RedBull μετά από οκτώ χρόνια, μέσα στα οποία, πέρασε από αρκετά πόστα.

Ένα από αυτά, ήταν να αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, το έκανε σε δύο ξεχωριστές θητείες, με την πρώτη να είναι από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Η δεύτερη, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και ολοκληρώθηκε ένα χρόνο αργότερα. Παρακολούθησε συνολικά 88 παιχνίδια και μέτρησε 50 νίκες, 20 ισοπαλίες και 18 ήττες.

Ο ιδιοκτήτης της Λειψίας, είπε το δικό του «αντίο», αναφέροντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ραλφ Ράνγκνικ για τη θαυμάσια δουλειά του. Είμαστε απρόθυμοι να τον αφήσουμε να φύγει, όμως σεβόμαστε την επιθυμία του να τελειώσει το συμβόλαιο και τον ευχαριστούμε για την φανταστική δουλειά που έκανε αυτά τα οκτώ χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ