Τρομερός Μπος : «Ο Χάβερτς θα παίξει του χρόνου στην Χέρακλες»

Τρομερός Μπος : «Ο Χάβερτς θα παίξει του χρόνου στην Χέρακλες»

Ο κόουτς της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πέτερ Μπος τρόλαρε τους πάντες σχετικά με τον επόμενο προορισμό του Κάι Χάβερτς.

Ο Κάι Χάβερτς είναι το μεγάλο αστέρι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται μια… ανάσα από την μετακόμισή του στο Νησί για χάρη της Τσέλσι.

Οι «ασπιρίνες» αποκλείστηκαν (ήττα με 2-1 από την Ίντερ) από τη συνέχεια του Europa League, με τον κόουτς της ομάδας, Πέτερ Μπος να αστειεύεται μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Ναι, μπορώ να ανακοινώσω ότι ο Χάβερτς θα παίξει του χρόνου στην Χέρακλες Αλμέλο» είπε για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό ο Ολλανδός προπονητής.

Βεβαίως, η γερμανική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει για… ψίχουλα τον Χάβερτς στην Τσέλσι. Μάλιστα, πριν από το ματς με την Ίντερ,  ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, δήλωσε πως:

«Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, ειδικά της Τσέλσι, αλλά για εμάς, η κατάσταση είναι πολύ απλή. Έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, αν κάποιος τον θέλει με τους όρους μας, έχει καλώς, ειδάλλως θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο και θα είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. 

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά για έναν καλλιτέχνη όπως αυτόν δεν υπάρχει έκπτωση λόγω κορονοϊού. Για εμένα, είναι ο καλύτερος που έχω δει στην Λεβερκούζεν και είμαι εδώ μια ζωή. Είχαμε Έμερσον, Μπάλακ, Ζε Ρομπέρτο, Τόνι Κρόος, αλλά αυτός είναι στην κορυφή» πρόσθεσε ο Φέλερ για τον Χάβερτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ