Στην Μπάγερν το καλοκαίρι ο Γκορέτσκα

Στην Μπάγερν το καλοκαίρι ο Γκορέτσκα

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος θα αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Λέον Γκορέτσκα θα ενταχθεί ως ελεύθερος από τη Σάλκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να μην πληρώνουν το παραμικρό ποσό στους βασιλικούς μπλε.

Έχοντας μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Γερμανίας, γεγονός που επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χάιντελ.

Ο Γκορέτσκα ήταν η αποκάλυψη του περυσινού Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που έδωσε ο Γιόακιμ Λεβ σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μετράει ήδη 12 συμμετοχές και 6 γκολ στην εθνική Γερμανίας και είναι βασικός υποψήφιος για μία θέση στην 23άδα του Μουντιάλ της Ρωσίας, το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακίνηση του Γκορέτσκα στη Μπάγερν ίσως αποτελεί μία ένδειξη για το μέλλον των Φρανκ Ριμπερί και Αριεν Ρόμπεν, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ