Μπάγερν Μονάχου : Τετραετές το συμβόλαιο του Γκορέτσκα (vid)

Μπάγερν Μονάχου : Τετραετές το συμβόλαιο του Γκορέτσκα (vid)

Ο Λεόν Γκορέτσκα έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Σάλκε, επέλεξε -ανάμεσα στις αρκετές προτάσεις που είχε- την Μπάγερν Μονάχου και το καλοκαίρι θα φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών, υπογράφοντας χθες συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Στην Μπάγερν θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Λεόν Γκορέτσκα, ο οποίος αποφάσισε να μείνει στην πατρίδα του (παρά το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων από Αγγλία και Ισπανία), να αλλάξει όμως πόλη και να μετακομίσει από το βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Ρουρ και το Γκελζενκίρχεν στο Μόναχο.

ο 22χρονος χαφ βρέθηκε χθες (18/1) στις εγκαταστάσεις της πρωταθλήτριας Γερμανίας, πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι και θα είναι τετραετούς διάρκειας.

«Η διαδικασία της ανανέωσης της Μπάγερν Μονάχου ξεκινά με την υπογραφή του Γκορέτσκα. Για τη Bundesliga, είναι σημαντικό ότι ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν αποφάσισε να μείνει στη Γερμανία», ανέφερε ο Γιουπ Χάινκες, με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να προσθέτει πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε έναν διεθνή Γερμανό ποδοσφαιριστή».

https://twitter.com/FCBayern/status/954304518707142657

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ