Ρουμενίγκε : «Ταιριάζει τέλεια στην Μπάγερν ο Φλικ»

Ρουμενίγκε : «Ταιριάζει τέλεια στην Μπάγερν ο Φλικ»

Την εξαιρετική συνεργασία της Μπάγερν Μονάχου με τον Χάνσι Φλικ επισήμανε ο εκ των προέδρων της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η εντυπωσιακή πορεία του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώθηκε με την κατάκτηση του Champions League.

Οι Βαυαροί παρουσίασαν ένα πολύ δυνατό σύνολο και ο κύριος λόγος της εικόνας αυτής οφείλεται στον τεχνικό τους, ο οποίος ήρθε από το… παράθυρο έπειτα από την φυγή του Νίκο Κόβατς. Αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία με την Ντόρτμουντ οι διοικούντες των πρωταθλητών Ευρώπης αποφάσισαν να τον κρατήσουν, καθώς εκείνος κέρδισε την εμπιστοσύνη.

Ο εκ των προέδρων της Μπάγερν Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μίλησε για τον προπονητή των «Κόκκινων», επισημαίνοντας πως ταιριάζει στην ομάδα και η συνεργασία τους θα είναι… μακρά.

«Έχει τρία χρόνια συμβόλαιο και στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Χάνσι για πολλά χρόνια γιατί ταιριάζει τέλεια στην ομάδα. Όταν ανέλαβε ήμασταν πέμπτοι στο πρωτάθλημα, δεν παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και την Κυριακή (23/08) η ομάδα έγινε σχεδόν το καμάρι της Ευρώπης. Θα είναι ένας σπουδαίος και μακρόχρονος γάμος με τον Χάνσι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ