Κόβατς : «Δεν ζηλεύω τον Φλικ»

Κόβατς : «Δεν ζηλεύω τον Φλικ»

Ο Νίκο Κόβατς μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του Χάνσι Φλικ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νίκο Κόβατς απομακρύνθηκε κακήν κακώς από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, μετά την συντριβή με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Βαυαροί απέλυσαν τον Κροάτη, δίνοντας την ευκαιρία στον Χάνσι Φλικ. Και φυσικά, το αποτέλεσμα τους δικαιώνει, με την Μπάγερν να κάνει το τρεμπλ, παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο.

Ο Νίκο Κόβατς μίλησε για τον Χάνσι Φλικ και τις επιτυχίες του στην Μπάγερν, τονίζοντας πως δεν… ζηλεύει τον τεχνικό των Βαυαρών. Παράλληλα, δήλωσε πως αυτός πρότεινε στους ανθρώπους της ομάδας την πρόσληψη του 55χρονου.

«Ο Χάνσι έκανε εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα δεν έχασε σε ολόκληρο το δεύτερο μισό της χρονιάς και μάλιστα, σκόραρε 100 γκολ. Ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο αποδεικνύει την υπογραφή του. Δεν μπορούν πολλοί να καταφέρουν το τρέμπλ, εκτός βέβαια και αν παίζουν PlayStation. Δεν ζηλεύω τον Φλικ. Το αντίθετο μάλιστα.

Εγώ τον οδήγησα στο σύλλογο, έτσι ώστε μετά να μπορούσα και εγώ να προχωρήσω. Ήταν δική μου ιδέα η πρόσληψη του Φλικ. Συναντήθηκα με τον αδερφό μου τον Ρόμπερτ και πήγαμε στον Ούλι Χένες. Ο Ούλι είχε ακριβώς την ίδια σκέψη με μένα, οπότε συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ