Σάλκε – Ανόβερο 1-1

Σάλκε – Ανόβερο 1-1

Ο Πιάτσα σκόραρε με το πρώτο του σουτ στη Bundesliga, ο Φουλκρούγκ όμως επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και χάρισε στο Αννόβερο το βαθμό της ισοπαλίας. Έχασε την ευκαιρία για μοναξιά στη δεύτερη θέση η Σάλκε.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς η Σάλκε και το Αννόβερο έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′, με το πρώτο σουτ του νεοαποκτηθέντα Μάρκο Πιάτσα στη Bundesliga (έγινε ο πρώτος Κροάτης που σκοράρει για τους Βασιλικούς Μπλε μετά τον Ράκιτιτς τον Σεπτέμβρη του 2010), οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 86′ χάρη σε γκολ του Νίκλας Φούλκρουγκ, που έχει πετύχει πέντε γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Με το βαθμό αυτό, η μεν Σάλκε ανέβηκε στους 31 και «έπιασε» στη δεύτερη θέση τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τη Λειψία και την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, δεν κατάφερε όμως να τις προσπεράσει, ενώ το Ανόβερο έφθασε τους 27, όσους έχουν οι Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ, ούσα στο -3 από την έκτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Να θυμίσουμε τέλος πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί της Σάλκε σήκωσαν ένα πανό στις εξέδρες με αποδέκτη τον Λεόν Γκορέτσκα (υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπάγερν, θα συνεχίσει από το καλοκαίρι στο Μόναχο την καριέρα του), ο οποίος επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά από τρεις μήνες καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Πιο συγκεκριμένα, είχε να ξεκινήσει σε ματς πρωταθλήματος από τις 20 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τη Μάιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ