Χελντ για Λημνιό : «Θα θέλαμε να τον έχουμε ήδη εδώ»

Χελντ για Λημνιό : «Θα θέλαμε να τον έχουμε ήδη εδώ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, Χορστ Χελντ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού και τόνισε ότι θα ήθελε αν τον έχει ήδη εκεί.

Ο Δημήτρης Λημνιός τα έχει βρει σε όλα με την Κολωνία, ωστόσο την ημέρα που βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον ΠΑΟΚ στα 3 εκατ. ευρώ, διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Όπως ήταν φυσικό, μπήκε αμέσως σε καραντίνα και δεν ταξίδεψε στην Γερμανία για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του.

Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χορστ Χελντ, ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να έχει μεταβεί ήδη ο διεθνής εξτρέμ, ωστόσο αυτό δεν γίνεται ακόμα. Μάλιστα, είπε ότι περιμένει τα νέα αποτελέσματα του τεστ που έκανε για πάρει το αεροπλάνο για Γερμανία και τελειώσει την μεταγραφή του.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε: «Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι οι ελληνικές αρχές έχουν διαφορετικούς κανονισμούς. Στη Γερμανία δεν χρειάζεται να κάνεις νέα τεστ μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γιατί δεν είσαι πλέον μεταδοτικός.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Πρέπει να βγεις αρνητικός στο τεστ Covid-19 προκειμένου να σου επιτρέψουν να βγεις από την καραντίνα και να ταξιδέψεις.

Είναι κρίμα, γιατί θα θέλαμε να τον έχουν ήδη εδώ. Δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ