Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ομπαμεγιάνγκ μετά την τιμωρία του (pics)

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ομπαμεγιάνγκ μετά την τιμωρία του (pics)

Μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα που τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χέρτα ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι το πρόσωπο των ημερών στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι των Βεστφαλών απέναντι στη Χέρτα.

Από την άλλη οι φήμες που τον θέλουν να υπογράφει στην Άρσεναλ και μάλιστα άμεσα ολοένα και οργιάζουν. Έτσι, ήταν λογικό και επόμενο οι κάμερες να στραφούν στον Γκαμπονέζο φορ στην προπόνηση της Δευτέρας (22/1).

Ο έμπειρος επιθετικός συνέχισε κανονικά τη ζωή του, φτάνοντας στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας με την πανάκριβη Φεράρι του, ενώ στη συνέχεια δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα γέλια με τους συμπαίκτες του στη Ντόρτμουντ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό αν η Άρσεναλ θα τα βρει με τον σύλλογο της κοιλάδας του Ρουρ, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ή αν θα οδηγούν οι διαπραγματεύσεις σε «ναυάγιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ