Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 8-0

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε 8-0

Μια Μπάγερν όνειρο διέλυσε με 8-0 τη Σάλκε στην πρεμιέρα της Bundesliga και έδειξε με το... καλημέρα πως είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά της και φέτος. Χατ τρικ ο Γκνάμπρι, γκολ ο Λεβαντόφσκι, γκολ κι ο Σανέ στο ντεμπούτο του.

Αν βρεθεί στη μέρα της θα περάσεις πολύ δύσκολα. Το κατάλαβε καλά ακόμη και η Μπαρτσελόνα με το 8-2 που έμεινε στην ιστορία. Τώρα το ένιωσε και η Σάλκε. Η Μπάγερν πέταγε… φωτιές στην πρεμιέρα της Bundesliga κι έριξε οκτώ γκολ (8-0) στους «βασιλικούς μπλε» που έγραψαν μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία τους. Τρία γκολ έβαλε ο Γκνάμπρι για την ομάδα του Χάνσι Φλικ κι από ένα πρόσθεσαν οι Γκορέτσκα, Λεβαντόφσκι, Μίλερ, Σανέ και Μουσιάλα.

Από το πρώτο λεπτό του ματς μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Μόλις στο 4′ άρχισε να γράφει το κοντέρ για την Μπάγερν με τον Γκνάμπρι να υποδέχεται εξαιρετικά την μπάλα από γέμισμα του Κίμιχ και να σκοράρει με πλασέ αφού απέφυγε κι έναν αντίπαλο. Κάθε επίθεση των Βαυαρών μύριζε γκολ και στο 19′ ήρθε και το 2-0 με σουτ του Γκορέτσκα από ασίστ του Μίλερ. Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 3-0 χάρη σε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λεβαντόφσκι στο 31′ κι ενώ στο 42′ η Μπάγερν είχε και δοκάρι με τον Ζίλε.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν άρχισε και πάλι το σφυροκόπημα. Στο 46′ ο Σανέ σέρβιρε για τον Γκνάμπρι που σε κενή εστία έκανε το 4-0. Η άμυνα της Σάλκε δεν υπήρχε πουθενά και τέσσερα λεπτά μετά ο Γκνάμπρι έκανε χατ τρικ από ασίστ του Σανέ αυτή τη φορά. Κι εκεί που είχε δείξει να… ηρεμεί η Μπάγερν, στο 69′ ο Λεβαντόφσκι έβγαλε μαγική ασίστ με ραμπόνα και ο Μίλερ έγραψε το 6-0.

Το πάρτι δεν είχε τελειώσει ακόμη αφού σκόρερ χρίστηκε και ο Σανέ στο ντεμπούτο του όταν από μπαλιά του Κίμιχ έφυγε μόνος και έκανε το 7-0 ενώ ο νεαρός Μουσιάλα στο 81′ έκλεισε τον χορό των γκολ με το 8-0. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ομάδα βάζει οκτώ γκολ σε πρεμιέρα για την Bundesliga.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ (72’ Ρίτσαρντς), Ζίλε, Ερναντές, Παβάρ, Γκορέτσκα (51’ Τολισό), Κίμιχ, Μίλερ (82’ Τσίρκτσε), Γκνάμπρι (72’ Μουσιάλα), Σανέ (72’ Κισάνς), Λεβαντόφσκι

Σάλκε: Φέρμαν, Οτσίπκα, Σταμπουλί, Καμπάκ, Ρούντι, Μπενταλέμπ, Σερντάρ (30’ Σεπφ), Αρίτ (79’ Μπέκερ), Πατσιέντσια (79’ Σκρζίμπσκι), Ουθ, Ματοντό (65’ Ραμάν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ