Bundesliga : Παρέλαση της Χέρτα στη Βρέμη, χατ – τρικ ο Κράμαριτς στη Χοφενχάιμ (vids)

Bundesliga : Παρέλαση της Χέρτα στη Βρέμη, χατ – τρικ ο Κράμαριτς στη Χοφενχάιμ (vids)

Η άνετη νίκη της Χέρτα στη Βρέμη επί της Βέρντερ και το χατ-τρικ του Κράμαριτς επί της Κολωνίας ξεχώρισαν στα σημερινά (19/9) παιχνίδια της Bundesliga.

Η 1η αγωνιστική της Bundesliga έμελλε να επιφυλάξει πολύ ωραία παιχνίδια το μεσημέρι του Σαββάτου (16:30). Η πολύ άνετη επικράτηση της Χέρτα Βερολίνου στη Βρέμη επί της Βέρντερ και η νίκη της Χοφενχάιμ επί της Κολωνίας με το χατ-τρικ του Κράμαριτς ήταν τα παιχνίδια που ξεχώρισαν.

Στο «Βεζερστάντιον» της Βρέμης, η Χέρτα Βερολίνου μετέτρεψε το ματς με τη Βέρντερ σε παράσταση για ένα ρόλο επικρατώντας με 4-1. Η ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας προηγήθηκε με 3-0 με τα γκολ των Πέκαρικ (42′), Λουκεμπάκιο (45+2′) και Κούνια (63′). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69ο λεπτό με τον Σέλκε για να έρθει η χαριστική βολή στο 90′ με τον Κόρντομπα.

Στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης η Άιντραχτ υποδέχθηκε την Αρμίνια Μπίλεφελντ μπροστά σε 6.500 θεατές με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 1-1. Ο Χιντερέγκερ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 47′, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σούκου. Στο 62′ ο Αντρέ Σίλβα ισοφάρισε για την Άιντραχτ που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τη Χοφενχάιμ η οποία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 έχοντας τον Κράμαριτς σε εξαιρετική βραδιά. Ο Κροάτης άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό για να έρθει στο 22′ η ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Άντερσον. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Κράμαριτς σκόραρε και πάλι ενώ στο 86′ ήρθε νέα ισοφάριση με τον Ντρέξλερ. Στο 92ο λεπτό του αγώνα, ο Κροάτης είπε την τελευταία του λέξη καθώς έκανε χατ-τρικ και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Άουγκσμπουργκ στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41′ με τον Βάργκας για να έρθει στο 75′ η απάντηση της Ουνιόν με τον Μπούλτερ. Η Άουγκσμπουργκ πήρε όμως το τρίποντο με τα γκολ των Γκρέγκοριτς (82′) και Χαν (89′).

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Φράιμπουργκ στη Στουτγκάρδη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα παρά τη νίκη της με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0 με τα γκολ των Πέτερσεν (8′), Σαλάι (26′) και Γκρίφο (48′) όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τα γκολ των Κάλαιτζιτς (71′) και Βαμαντζιτούκα (81′).

Τα σημερινά (19/9) αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 1-4 (69′ Σέλκε/42′ Πέκαρικ, 45+2′ Λουκεμπάκιο, 62′ Κούνια, 90′ Κόρντομπα)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-1 (62′ Σίλβα/51′ Σούκου)

Κολωνία-Χοφενχάιμ 2-3 (22′ Άντερσον, 86′ Ντρέξλερ/4′, 45+3′, 92′ Κράμαριτς)

Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 1-3 (75′ Μπούλτερ/41′ Βάργκας, 82′ Γκρέγκοριτς, 89′ Χαν)

Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ 2-3 (71′ Κάλαιτζιτς, 81′ Βαμαντζιτούκα/8′ Πέτερσεν, 26′ Σαλάι, 48′ Γκρίφο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ