Ρέινα : «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ενθουσιασμένος για το γκολ μου»

Ρέινα : «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ενθουσιασμένος για το γκολ μου»

Ο ταλαντούχος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Ο Τζίο Ρέινα κατάφερε να βρει δίχτυα στην νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-0) επί της Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Bundesliga. Ο 17χρονος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Βεστφαλών και ο λόγος που η εθνική Αμερικής περιμένει να ανέβει επίπεδο.

Ο νεαρός άσος μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του ενώ είπε και τα καλύτερα λόγια για το φετινό ρόστερ. Ακόμα, αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ και τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά, είπε: «Είναι μια καλή αρχή για τη νέα χρονιά. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και μεγάλη ισορροπία σε σχέση με τους παλαιότερους, ή καλύτερα με τους βετεράνους, οπότε ήταν καλό παιχνίδι. Είναι τέλειο να έχουμε πίσω τους οπαδούς.

Το να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα είναι ακόμη καλύτερο για εμένα. Πιστεύω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να είμαστε όλοι μαζί και είναι τέλεια η ομάδα της φετινής χρονιάς. Τώρα απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ