Λειψία – Μάιντς 3-1 : Ποδαρικό με… τριάρα! (vid)

Λειψία – Μάιντς 3-1 : Ποδαρικό με… τριάρα! (vid)

Η Λειψία μπήκε με το... δεξί στην εφετινή Bundesliga, νικώντας σβηστά 3-1 την Μάιντς μπροστά σε 8.500 φιλάθλους στην Red Bull Arena.

Με το δεξί μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η Λειψία, φιλοδωρώντας με τρία τέρματα την Μάιντς. Μπροστά σε 8.500 φιλάθλους της στην Red Bull Arena, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικράτησε εύκολα (3-1) της Μάιντς και έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ταύροι» έκαναν ότι ήθελαν τους φιλοξενούμενους, χάνοντας ωστόσο σωρεία ευκαιριών. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν η Λειψία ήταν λίγο πιο εύστοχη.

Στο 16ο λεπτό ξεκίνησε το… πάρτι, με τον Όλμο να κερδίζει το πέναλτι. Ο Φόρσμπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Στο 22ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Όλμο να σεντράρει και τον Πόουλσεν με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Μάιντς μπήκε φορτσάτη, μειώνοντας στο σκορ. Στο 48΄, ο Ματετά εκμεταλλεύτηκε τη φοβερή πάσα του Κουάισον, νικώντας από κοντά τον Γκουλάτσι για το 2-1. Τρία λεπτά μετά, οι «ταύροι» έβαλαν… ταφόπλακα στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων, με τους Ανχελίνιο, Πόουλσεν και Φόρσμπεργκ να συνεργάζονται εντυπωσιακά και την μπάλα να φτάνει στον Χαϊντάρα, που από κοντά έγραψε το τελικό 3-1.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ουπαμεκανό, Άνταμς, Χάλτσενμπεργκ, Κλόστερμαν, Χαϊντάρα (90+2′ Μουκιέλε), Καμπλ (77′ Χένρικς), Ανχελίνιο, Όλμο (69′ Χουάνγκ), Φόρσμπεργκ (77′ Ενκουκού), Πόουλσεν

ΜΑΪΝΤΖ: Ζέντνερ, Μπάκου, Γιούστ, Νιακατέ, Μπροζίνσκι, Λάτζα (86′ Τάουερ), Μπαρέιρο, Ονισίβο (86′ Αμπάς), Κουάισον (58′ Μποτίους), Μπούρχαρντ (68′ Οζτουνάλι), Ματετά (90+1′ Νέμπελ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ