Λειψία : Πολύ κοντά στο «αστέρι» της Κροατίας (pic)

Λειψία : Πολύ κοντά στο «αστέρι» της Κροατίας (pic)

Ο γερμανικός σύλλογος φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στην μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ, καθώς η Λιντς βγήκε εκτός από την διεκδίκησή του.

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της Κροατίας και σε ηλικία 18 ετών, έκανε ένα τρομερό εξάμηνο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ποιότητά του ξεχώρισε αμέσως και η Λιντς προσπάθησε να τον κάνει δικό της, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το αεροπλάνο που θα πάρει ο Κροάτης, είναι προς… Γερμανία.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι νεοφώτιστοι της Premier League, παρότι έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτησή του, εν τέλει βγαίνουν εκτός διεκδίκησής του. Συγκεκριμένα, η Λειψία είναι αυτή που βρίσκεται μία «ανάσα» από την μεταγραφή του, καθώς τα έχει βρει σε όλα, τόσο με την ομάδα, όσο και με τον παίκτη.

Αξιοσημείωτο δε, ότι ο αγγλικός σύλλογος έκανε προσφορά ύψους 25 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 20% ενώ η Λειψία, έδινε πέντε εκατ. λιγότερα. Οι Κροάτες είχαν αποδεχτεί και τις δύο προτάσεις και η επιλογή ήταν στα χέρια του νεαρού αμυντικού, ο οποίος διάλεξε να αγωνιστεί στην Bundesliga.

Την περσινή σεζόν, ο 18χρονος άσος μέτρησε 11 παραστάσεις με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ ενώ είναι διεθνής με την Κ21 της Κροατίας. Τέλος, να πούμε ότι ήδη φέτος, μετράει τέσσερις συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ