Επίσημο: Στην Κολωνία ο Λημνιός

Επίσημο: Στην Κολωνία ο Λημνιός

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας η Κολωνία. Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον διεθνή μεσοεπιθετικό από τον ΠΑΟΚ, με τον 22χρονο εξτρέμ να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και να παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό 15.

Η Κολωνία ανακοίνωσε την προσθήκη του Δημήτρη Λημνιού μέσω twitter, με τη γερμανική ομάδα να καλωσορίζει στην οικογένειά της τον νεαρό εξτρέμ. «Δημήτρη καλωσήρθες στην πιο όμορφη πόλη της Γερμανίας», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι Γερμανοί.

Λίγα λεπτά αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανάρτηση της Κολωνίας. Συγκεκριμένα, οι Ασπρόμαυροι έγραψαν: «Αποκτήσατε έναν καταπληκτικό παίκτη και ένα εξαίρετο παιδί. Και έρχεται από την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος». Για να απαντήσει η γερμανική ομάδα: «Ανυπομονούμε να τον δούμε να αγωνίζεται στο γήπεδο με τα χρώματά μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κολωνίας ο Δημήτρης Λημνιός ανέφερε: «Μετά από την περιπέτειά μου με τον Covid-19 είμαι πλέον εδώ. Τα τεστ μου ήταν αρνητικά, είμαι υγιής και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια της Κολωνίας. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, το νέο μου περιβάλλον. Ξέρω καλά πως η Κολωνία είναι μία παραδοσιακή δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου με απίστευτους φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μετά την Κολωνία και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με τη σειρά του την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού, με τους Θεσσαλονικείς να ευχαριστούν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τους όσο καιρό φορούσε την ασπρόμαυρα φανέλα.

Αναλυτικά: 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία. Ο Δικέφαλος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ήρθε στον Δικεφάλο τον Ιούλιο του 2017 και πρόλαβε μέσα σε μία τριετία να ζήσει τα πάντα. Αγωνίστηκε σε 112 αγώνες, πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του.

Οι σειρήνες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν πολλές, με την Κολωνία εν τέλει να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Bundesliga.

Δημήτρη σ’ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ