Ισοπαλία πριν από την ΑΕΚ για τη Βόλφσμπουργκ (vid)

Ισοπαλία πριν από την ΑΕΚ για τη Βόλφσμπουργκ (vid)

Χωρίς νίκη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε η αντίπαλος της ΑΕΚ στα play offs του Europa League, Βόλφσμπουργκ, καθώς αρκέστηκε στο 1-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Ισόπαλη έμεινε κόντρα στη Φράιμπουργκ η αντίπαλος της ΑΕΚ στα play offs του Europa League, Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» δεν εμφάνισαν καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη η Φράιμπουργκ μπήκε από την αρχή καλύτερα στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Νιλς Πίτερσεν, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την ευκαιρία, ωστόσο κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από την ανάπαυλά με τον Γιόσιπ Μπρέκαλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 42ο λεπτό με μια «οβίδα».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πιο προσεκτικές, με την Φράιμπουργκ να είναι σταθερά πιο απειλητική και να έχει και δοκάρι. Όπως και στην πρεμιέρα με την Λεβερκούζεν, έτσι και σήμερα η Βόλφσμπουργκ έμεινε στην ισοπαλία, λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα play offs του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ