Στα φαβορί για τον πάγκο της Σάλκε ο Γραμμόζης

Στα φαβορί για τον πάγκο της Σάλκε ο Γραμμόζης

Ο Ελληνογερμανός προπονητής είναι στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σάλκε.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης είχε ακουστεί έντονα για τον πάγκο του Αμβούργου, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην πρώτη κατηγορία Γερμανίας. Ο 42χρονος τεχνικός έμεινε ελεύθερος από την Ντάρμσταντ με την οποία έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο της περασμένης σεζόν.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, έπειτα από την απόλυση του Ντέιβιντ Βάγκνερ, η Σάλκε έχει ψηλά στην λίστα της το όνομα του νεαρού προπονητή. Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, έχει όλα τα προσόντα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «βασιλικών μπλε» οι οποίοι πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Στον πάγκο της Ντάρμσταντ, ο Ελληνογερμανός κόουτς μέτρησε 47 παιχνίδια και είχε ως απολογισμό 20 νίκες, 15 ισοπαλίες και 12 ήττες μέσα σε 1,5 χρόνο. Τέλος, συνυποψήφιοι για την άκρη του πάγκου της Σάλκε είναι οι Μαρκ Φαν Μπόμελ και Μάνουελ Μπάουμ. Ο πρώτος είναι ελεύθερος από τον Δεκέμβριο και προπονούσε την ολλανδική Αϊντχόφεν ενώ ο δεύτερος είναι ομοσπονδιακός προπονητής των μικρών ομάδων της εθνικής Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ