Κάριους : «Έχω αφήσει πίσω τα λάθη μου με τη Λίβερπουλ»

Κάριους : «Έχω αφήσει πίσω τα λάθη μου με τη Λίβερπουλ»

Ο Λορίς Κάριους δήλωσε πως έχει ξεπεράσει τα λάθη του από το βράδυ στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λορίς Κάριους δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός από τη Λίβερπουλ στην Ουνιόν Βερολίνου για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής το βράδυ της 26ης Μαΐου 2018, καθώς δύο δικά του λάθη στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στέρησαν κατά ένα μεγάλο βαθμό το τρόπαιο από τους «κόκκινους».

Ο 27χρονος, πάντως, δήλωσε πως έχει ξεπεράσει αυτόν τον «εφιάλτη», τονίζοντας ότι μόνο οι δημοσιογράφοι ασχολούνται ακόμα με αυτό.

«Βαριέμαι πλέον να μιλάω για εκείνα τα λάθη. Μόνο οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Έχουν περάσει δυο χρόνια, έχω παίξει 60 ματς και το έχω αφήσει πίσω.

Ήρθα στην Ουνιόν για να παίξω καλά. Έλειπα φυσικά για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από την Γερμανία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία πλέον, δήλωσε ο Κάριους στην επίσημη σελίδα της Bundesliga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ