Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου 1-4 (vids)

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Μπάγερν Μονάχου 1-4 (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-4) για την 4η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στη δεύτερη θέση μαζί με την Ντόρτμουντ.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Αρμίνια Μπίλεφελντ με 4-1 εκτός έδρας και έπιασε τη Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση (9 βαθμούς).

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ ο Ντοάν μείωσε για τους γηπεδούχους.

Το ματς

Η ομάδα του Φλικ ξεκίνησε δυνατά πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε εξαιρετικά τον Μίλερ, κι αυτός από κοντά έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε δις πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο 26ο λεπτό με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 0-2 και στις καθυστερήσεις με σουτ εντός περιοχής σημείωσε το 0-3.

Οι Βαυαροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μίλερ στο 51ο λεπτό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 0-4.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ντοάν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νόιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

ΑΡΜΙΝΙΑ: Ορτέγκα Μορένο, Φαν ντερ Χόουρν, Ντε Μεδίνα (83’ Μπέχρεντ), Πίπερ, Λοκοκούι, Γκεμπάουερ (70’ Γιαμπό), Χαρτέλ (90’ Έντμουντσον), Πριτλ, Κούντσε (70’ Σίπλοκ), Κλος, Ντόαν (90’ Ζόιφερτ)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Αλάμπα, Ζίλε, Ερναντές (90’ Ντέιβις), Παβάρ, Γκορέτσκα (65’ Μαρτίνεθ), Μίλερ, Τολισό, Λεβαντόφσκι (86’ Τσούπο Μότινγκ), Κομάν (86’ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (65’ Κόστα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ