Οπαδοί Σάλκε σε παίκτες : «Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο ήρεμοι»

Οπαδοί Σάλκε σε παίκτες : «Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο ήρεμοι»

Η Σάλκε έμεινε χωρίς νίκη για 20ο ματς (!) και οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν τις πρώτες τους... προειδοποιήσεις.

Η Σάλκε δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Ουνιόν Βερολίνου. Ο γερμανικός σύλλογος έμεινε στο 1-1 μέσα στην έδρα του και συνεχίζει να παρουσιάζει μία τραγική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αυτό ήταν το 20ο σερί παιχνίδι των «βασιλικών μπλε» που δεν κερδίζουν, καθώς αγνοούν τη νίκη, σε ματς πρωταθλήματος, από τις 21 Δεκεμβρίου του 2019, κόντρα στη Γκλάντμπαχ.

Οι οπαδοί της ομάδας έχουν φτάσει στα όρια τους, με αποτέλεσμα να δώσουν το δικό τους… μήνυμα προς τους παίκτες. Συγκεκριμένα, κουβέντιασαν μαζί τους και ξεκαθάρισαν ότι την επόμενη φορά, δεν θα είναι τόσο… ειρηνικοί μαζί τους. Να θυμίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική, η Σάλκε αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας.

Συγκεκριμένα, τα λόγια τους: «Πρέπει να παίξετε πολύ καλύτερα στο ντέρμπι του Σαββάτου…Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Επιτρέπεται να χάσετε, αλλά να σας δούμε να προσπαθείτε και να ιδρώνετε. Έχει σημασία ο τρόπος. Θα τα ξαναπούμε από κοντά και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα είμαστε τόσο ήρεμοι. Καταλάβατε;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ