Μπορούσια Ντόρτμουντ : Θέλει να πουλήσει τον Ομπαμεγιάνγκ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Θέλει να πουλήσει τον Ομπαμεγιάνγκ

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να πουλήσει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ, αλλά, με την τιμή που έχει ορίσει εκείνη.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου και μόνο δύσκολο δεν θα ήταν το έργο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, προκειμένου να βρει ομάδα να πουλήσει τον Γκαμπονέζο φορ που δεν σταματάει ούτε φέτος να έχει στενή επαφή με τ’ αντίπαλα δίχτυα.

Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που εκδήλωσε πρώτη και καλύτερη ενδιαφέρον για την αγορά του και ήδη οι Κανονιέρηδες έχουν καταθέσει δύο επίσημες προτάσεις στους Γερμανούς, αλλά καμία δεν έγινε αποδεκτή από τους Βεστφαλούς, αφού και οι δύο κρίθηκαν χαμηλές και απορρίφθηκαν.

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με το γερμανικό Sky Spots, θέλει να απαλλαγεί από τον έμπειρο στράικερ, αφού τον θεωρεί προβληματικό όσον αναφορά τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, οι Γερμανοί δεν πρόκειται να τον πουλήσουν όσο- όσο. Θα απαντήσουν θετικά σε κάποια πρόταση της Άρσεναλ όταν εκείνη φτάσει στα εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ