Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 5-2

Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 5-2

Η Χόφενχαϊμ του 30χρονου Τζούλιαν Νάγκελσμαν προηγήθηκε 2-0 μέσα στην Allianz Arena, η Μπάγερν Μονάχου όμως του 72χρονου Γιουπ Χάνικες γύρισε τούμπα το ματς και επικράτησε με 5-2! Στη δεύτερη θέση η Σάλκε, ισοφάρισε στο τέλος η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Χόφενχαϊμ του 30χρονου Τζούλιαν Νάγκελσμαν προηγήθηκε 2-0 μέσα στην Allianz Arena, η Μπάγερν Μονάχου όμως του 72χρονου Γιουπ Χάνικες γύρισε τούμπα το ματς και επικράτησε με 4-2! Ισόπαλες Μπορούσια Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ (2-2), Κολωνία – Άουγκσμπουργκ (1-1) και Λειψία – Αμβούργο (1-1), στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Σάλκε, που πέρασε από την έδρα της Στουτγκάρδης (0-2).

Οι παίκτες του Νάγκελσμαν «πάγωσαν» το Allianz Arena, με τον Ουθ να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό παίρνοντας ριμπάουντ από χαμένο πέναλτι και τον Γκνάμπρι να διπλασιάζει στο 12′ τα τέρματα της ομάδας του. Η Μπάγερν όμως είναι… Μπάγερν και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, ισοφαρίζοντας στο πρώτο ημίχρονο και πετυχαίνοντας τρία ακόμα γκολ στο δεύτερο. Για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες σκόραραν οι Λεβαντόφσκι (21′), Μπόατενγκ (25′), Κομάν (63′), Βιδάλ (66′) και Βάγκνερ (90′).

Στουτγκάρδη – Σάλκε 0-2 

Στις νίκες επέστρεψε μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα (3-1 από την Λειψία, 1-1 με το Ανόβερο) η Σάλκε, η οποία επικράτησε 2-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης και πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία. Ο Νάλντο έκανε το 1-0 στο 14′, ο Χάριτ το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι. Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Τάσος Δώνης, περνώντας στο 46′ στη θέση του Λάρσεν.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 2-2 

Προηγήθηκε, έμεινε πίσω στο σκορ και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων, με γκολ στις καθυστερήσεις όμως κατάφερε να σώσει το βαθμό και τα προσχήματα. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική λοιπόν, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έμεινε στην ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ο Καγκάουα άνοιξε το σκορ στο 9′, οι φιλοξενούμενοι το ανέτρεψαν με δύο τέρματα του Πέτερσεν (21′, 68′), οι κιτρινόμαυροι όμως βρήκαν έστω και την ύστατη στιγμή τη λύση, με τον Τόλτζαν να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με την Μπορούσια και να της χαρίζει έναν πολύτιμο -όπως εξελίχθηκε το ματς- βαθμό. Βασικός και αναντικατάστατος ο Σωκράτης, έχοντας στο πλευρό του τον Τοπράκ.

Κολωνία – Άουγκσμπουργκ 1-1

Την πρώτη της ισοπαλία, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες παραχώρησε η Κολωνία. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 40′ ο Γιόγιτς με όμορφη εκτέλεση φάουλ, στο 77′ όμως ο Καϊούμπι πήδηξε ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά από κόρνερ του Φίλιπ Μαξ έφερε το ματς στα ίσια. Βασικός αγωνίστηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Λειψία – Αμβούργο 1-1 

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Λειψία, με τη νίκη επί της Σάλκε προ δύο αγωνιστικών να είναι εν τέλει απλά μια παρένθεση στην πτωτική πορεία των Ταύρων. Η ομάδα του Χάσενχαλτ προηγήθηκε με τον Μπρούμα στο 9ο λεπτό, έμεινε όμως στο 1-1 με το προτελευταίο Αμβούργο, το οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29′ με τον Κόστιτς. Βασικός, αναντικατάστατος και εκ των διακριθέντων για την ομάδα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που αντίκρισε και κίτρινη κάρτα στο 58ο λεπτό.

Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ 5-2

https://twitter.com/FootballLive30/status/957265371387645954

https://twitter.com/LesMatchesLives/status/957267541998690304

https://twitter.com/FootballLive30/status/957280849719939072

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ