Bundesliga : «Καθάρισε» με σαρωτικό Λεβαντόφσκι η Μπάγερν, στην κορυφή η Λειψία (vids)

Bundesliga : «Καθάρισε» με σαρωτικό Λεβαντόφσκι η Μπάγερν, στην κορυφή η Λειψία (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 5-0 την Άιντραχτ με έναν εντυπωσιακό Λεβαντόφσκι και η Λειψία μένει πρώτη μετά τη νίκη με 2-1 επί της Χέρτα.

Στα σημερινά (24/10) παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Bundesliga ξεχώρισε το χατ-τρικ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 5-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και το γεγονός ότι η Λειψία μένει στην κορυφή μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Χέρτα Βερολίνου.

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενώ βρήκε για άλλη μια φορά τη λύση στο πρόσωπο του ασταμάτητου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του 16 λεπτά αργότερα.

Στο 60ο λεπτό πέτυχε το χατ-τρικ και καθάρισε εν πολλοίς το παιχνίδι για τους Βαυαρούς. Οι γηπεδούχοι βρήκαν άλλα δύο γκολ με τους Σανέ (72′) και Μουσιάλα (90′) και πήραν τη νίκη με 5-0 φτάνοντας τους 12 βαθμούς και αφήνοντας την ομάδα της Φρανκφούρτης με 8.

Στην «Red Bull Arena» η Λειψία πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο επικρατώντας της Χέρτα Βερολίνου με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Κόρντομπα αλλά η Λειψία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τον Ουπαμεκανό. Στο 77′ οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και πήραν το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάμπιτσερ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Λειψία μένει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς. Από την πλευρά της η Χέρτα έχει μείνει στους 3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-0 (Λεβαντόφσκι 10′, 26′, 60′, Σανέ 72′, Μουσιάλα 90′)

Λειψία-Χέρτα Βερολίνου 2-1 (Ουπαμεκανό 11′, Σάμπιτζερ (πεν.) 77’/Κόρντομπα 8′)

Μάιντζ-Γκλάντμπαχ 2-3 (Ματέτα 23′, 36/Στιντλ 15′, Χόφμαν 76′, Γκίντερ 83′)

Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ 1-1 (Άντριχ 36’/Γκρίφο 34′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ