Βόλφσμπουργκ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-1

Βόλφσμπουργκ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 2-1

Η Βόλφσμπουργκ πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ για την 5η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ νίκησε στη «Volkswagen Arena» με 2-1 την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Bundesliga παίρνοντας την πρώτη νίκη της για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι «λύκοι» του Όλιβερ Γκλάσνερ άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Στο 19′ ο Άρνολντ εκτέλεσε πασαριστά ένα φάουλ για τον Βέγκχορστ που σούταρε εύστοχα για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μεχμέντι έδωσε στον Άρνολντ που πλάσαρε για το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ έκανε τα εύκολα δύσκολα και χαλάρωσε δίνοντας χώρους στην Μπίλεφελντ. Στο 80′ ο Ντόαν βρήκε τον νεοεισελθόντα Σίπλοκ που με ωραίο πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 2-1. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Πριέτλ κατέληξε στο δοκάρι του Κάστελς. Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και το τρίποντο φτάνοντας τους 7 βαθμούς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπάκου, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Γκιλαβογί (31′ Σλάγκερ), Στέφεν (84′ Γκέραρντ), Μεχμέντι (67′ Βίκτορ), Άρνολντ, Φίλιπ (84′ Κλάους), Βέγκχορστ

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Ντε Μεδίνα (45′ Μπέχρεντ), Πίεπερ, Φαν Ντε Χόορν (87′ Έντμουντσον), Λάουρσεν, Μάιερ (45′ Σέφερτ), Πριέτλ, Ντόαν, Χάρτελ, Κόρδοβα (77′ Σίπλοκ), Κλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ