Το εντυπωσιακό στατιστικό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! (pic+vid)

Το εντυπωσιακό στατιστικό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! (pic+vid)

Οπλοφορεί και... πυροβολεί! Ο Πολωνός επιθετικός σπέρνει τον τρόμο στις πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga, έχοντας περισσότερα τέρματα από 7 μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι… καυτός στο ξεκίνημα και της εφετινής περιόδου, με τον Πολωνό επιθετικό να πυροβολεί όποια ομάδα βρίσκεται στον διάβα του.

Τελευταίο «θύμα» του σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Βαυαροί διέλυσαν τους «Αετούς», με τον 32χρονο επιθετικό να σημειώνει χατ τρικ. Και μάλιστα, πέτυχε τρία τέρματα, με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Με το δεξί, με το αριστερό και με το κεφάλι, με τον Λεβαντόφσκι να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες.

Στις πρώτες 5 αγωνιστικές της εφετινής Bundesliga, ο Πολωνός επιθετικός έχει ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι, έχοντας στείλει 10 φορές τη μπάλα στο πλεκτό. Ο «Λέβα» είναι στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ έχει φτάσει και σε ένα φοβερό στατιστικό.

Ο killer της Μπάγερν Μονάχου έχει περισσότερα τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα από 7 μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος επιθετικός έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ , Μίλαν και Ρόμα!

Μαδριλένοι και Μπλαουγκράνα έχουν από 9 τέρματα στην εφετινή  La Liga, ενώ Πολίτες και Κανονιέρηδες έχουν σκοράρει από 8 τέρματα στην Premier League. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ένα γκολ παραπάνω. Τέλος, οι Ροσονέρι έχουν 9 τέρματα, ενώ οι Τζιαλορόσι στην Serie A έχουν 8.

Απίθανα πράγματα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έχει αναπτύξει μια… ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και δείχνει αποφασισμένος να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ για ακόμη μια σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ