Σάλκε – Στουτγκάρδη 1-1

Σάλκε – Στουτγκάρδη 1-1

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, η Σάλκε δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Στουτγκάρδη κι έμεινε για 22ο σερί ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga. Στους δύο βαθμούς μετά από έξι παιχνίδια φέτος.

Δεν θα κερδίσει ποτέ. Η απογοητευτική Σάλκε συνέχισε την τραγική πορεία που διανύει εδώ και 9,5 μήνες κι έμεινε για 22ο σερί ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga. Oι «βασιλικοί μπλε» προηγήθηκαν στο σκορ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Στουτγκάρδη και πλέον έχουν μόλις δύο βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα η Σάλκε πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Αρίτ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τιαό με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 55′ η Στουτγκάρδη κέρδισε πέναλτι για χέρι του Σανέ και ο Νικολάς Γκονζάλες εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Επτά λεπτά μετά η Σάλκε έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ όταν ο Ουτ κόντεψε να βάλει αυτογκόλ.

Σάλκε: Ρένοφ, Τιαό, Σανέ, Νάσταζιτς (70′ Μπενταλέμπ), Λούντεβινγκ, Μασκαρέλ, Ότσιπκα, Αρίτ, Μποζντογκάν (84′ Σεφ), Πασιένσια, Ουτ (84′ Ραμάν)

Στουτγκάρδη: Κόμπελ, Στένζελ, Καράζοφ, Κεμπφ, Κουλιμπαλί (79′ Τσούρλινοφ), Μανγκαλά, Εντό, Σόσα (75′ Βαμανγκιτουκά), Κλίμοβιτς (75′ Κλεμέντ), Κάστρο (90+1′ Φόστερ), Κάλαϊτζιτς (45′ Νικολάς Γκονζάλες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ