Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία 1-1

Η Κολωνία έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά δέχτηκε την ισοφάριση από τη Βέρντερ στο φινάλε κι έμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βασικός για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο Δημήτρης Λημνιός που αντικαταστάθηκε στο 64'.

Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Bundesliga η Κολωνία που έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ στη Βρέμη. Στους τρεις βαθμούς έμειναν οι φιλοξενούμενοι για τους οποίους έπαιξε 64 λεπτά ο Δημήτρης Λμηνιός, στους 10 βαθμούς και την έβδομη θέση έφτασαν οι γηπεδούχοι.

Η Βέρντερ είχε τις μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου με δύο σουτ του Εμπόμ και στο 67′ ήρθε το γκολ για την Κολωνία. Ο Βολφ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μοϊσάντερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Κι εκεί που φαινόταν πως είχε έρθει η ώρα για το πρώτο τρίποντο της Κολωνίας, η Βέρντερ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπορνόου. Ο Μπιτενκούρτ ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-1 στο 81′ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Τοπράκ (74′ Μόχβαλντ), Μοϊσάντερ, Φριντλ, Γκέμπρε Σιλασιέ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Εμπόμ (74′ Τσονγκ), Ράσιτσα (65′ Οζάκο), Μπιτενκούρτ, Σάρτζεντ

Κολωνία: Χορν (40′ Ζίελερ), Βολφ, Μπορνόου, Τζίχος, Κάτερμπαχ (73′ Χορν), Λημνιός (64′ Ρεχπετσάι), Ντούντα, Οζκάν, Ντρέξλερ (73′ Τίλμαν), Γιάκομπς, Άντερσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ