«Πάτησε» κορυφή η Λειψία, ούτε τώρα νίκη η Σάλκε (vids)

«Πάτησε» κορυφή η Λειψία, ούτε τώρα νίκη η Σάλκε (vids)

Η Λειψία επικράτησε 3-0 της Φράιμπουργκ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (με ματς περισσότερο), ενώ η Σάλκε έσωσε το ματς στο τέλος (2-2) με την Μάιντζ.

Η Λειψία «πάτησε» στην κορυφή της Bundesliga και περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι μεταξύ της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν Μονάχου (19:30).

Μετά τη σπουδαία τους νίκη μεσοβδόμαδα επί της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1), οι «ταύροι» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 εντός έδρας της Φράιμπουργκ και έφτασε τους 16 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πήρε το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με τον Κονατέ και ο Σάμπιτζερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «κλείδωσε» τη νίκη στο 70ό λεπτό (2-0). Ο Ανχελίνο στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσκι, Μουκιέλε (45′ Χέντρικς), Κονατέ, Όρμπαμν, Χάλτσενμπεργκ, Σάμπιτσερ, Καμπλ, Χαϊντάρα (63′ Όλμο), Ενκουκού (87′ Χουάνγκ), Πόουλσεν, Φόρσμπεργκ (63′ Σόρλοθ)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Χέιντζ, Γκουκντέ, Κούμπλερ (64′ Σμιντ), Τέμπλεμαν, Σανταμαρία (64′ Γκρίφο), Χέφλερ (75′ Γεόνγκ), Γκίντερ, Σάλαϊ (75′ Πέτερσεν), Χέλερ

Μάιντζ – Σάλκε 2-2

Η Σάλκε δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga, μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας με τη Μάιντζ.

Ο Μπροσίνσκι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με πέναλτι στο 6ο λεπτό. Ο Ουτ ισοφάρισε στο 36ο λεπτό, για να έρθει ο Ματετά από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι «μπλε» πίεσαν για την ισοφάριση και παρότι σκόραραν στο 50ό λεπτό, με το γκολ να ακυρώνεται, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 82ο λεπτό με τον Τζουζτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 0-3
Λειψία – Φράιμπουργκ 3-0
Μάιντζ – Σάλκε 2-2
Ουνιόν Βερολίνου – Αρμίνια Μπίλεφελντ 5-0
Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2
Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ