Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1 (vid)

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-1 (vid)

Η Βόλφσμπουργκ πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χόφενχαϊμ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Βόλφσμπουργκ κόντεψε να χάσει βαθμούς σε ένα δικό της παιχνίδι στην «Volkswagen Arena» αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 επί της Χόφενχαϊμ για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι «λύκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι καθώς άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό. Ο Φίλιπ έβγαλε ωραία κάθετη στον Στέφεν ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 26′ ο Στέφεν νικήθηκε από τον Μπάουμαν στο πρώτο πλασέ και στην επαναφορά έδωσε στον Βέχορστ που στην κενή εστία έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Μέχρι τότε η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε ότι οι γηπεδούχοι θα είχαν μια άνετη επικράτηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χόφενχαϊμ έψαχνε το γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι και το βρήκε στο 87ο λεπτό με τον Ανταμιάν να μειώνει σε 2-1. Στις καθυστερήσεις, το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο μαρκάρισμα του Άρνολντ στον Μπάουμαν. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 94′ ο Νταμπούρ αλλά ο Κάστελς απέκρουσε με αποτέλεσμα να μείνει το 2-1 και η Βόλφσμπουργκ να πάρει τη νίκη.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Μπάκου, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ (90′ Πόνγκρατσιτς), Στέφεν (71′ Ζοάο Βίκτορ), Φίλιπ (62′ Μεχμέντι), Μπρέκαλο (71′ Γκέρχαρντ), Βέχορστ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπογκάρντε (86′ Κλάους), Βογκτ, Ακπογκούμα, Ρούντι, Σαμασέκου (74′ Μπεμπού), Σεσενιόν, Γκρίλιτς (59′ Ανταμιάν), Μπαουμγκάρτνερ, Μπελφοντίλ (59′ Γκατσίνοβιτς), Νταμπούρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ