Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία 1-1 (vid)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία 1-1 (vid)

Η Λειψία έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Μπάγερν στην κορυφή καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ.

Η Λειψία έμεινε στην ισοπαλία στο «Deutsche Park» με 1-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα που προηγήθηκε ήταν η Άιντραχτ καθώς στο 43′ ο Εντικά έκανε το γέμισμα, ο Μπαρκόκ εκμεταλλεύτηκε την κόντρα και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι «ταύροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό επαληθεύθηκε στο 57ο λεπτό. Ο Ανχελίνιο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πόουλσεν με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Έιμπραχαμ, Ντουρμ, Χιντερέγκερ, Ιλζάνκερ, Εντικά, Σο, Κόστιτς, Καμάντα (63′ Κορ), Μπαρκόκ, Αντρέ Σίλβα (79′ Ντοστ)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ανχελίνιο, Ουπαμεκανό (46′ Ορμπάν), Κονατέ, Καμπλ, Ζάμπιτσερ, Ενκουκού (72′ Κλάιφερτ), Όλμο (46′ Φόρσμπεργκ), Άνταμς, Αϊνταρά, Σέρλοθ (46′ Πόουλσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ