Φράιμπουργκ – Μάιντς 1-3 (vid)

Φράιμπουργκ – Μάιντς 1-3 (vid)

Η Μάιντς πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga επικρατώντας στην έδρα της Φράιμπουργκ με 3-1.

Η Μάιντς πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga καθώς νίκησε εκτός έδρας τη Φράιμπουργκ με 3-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν να μπουν με καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση καθώς στο 2ο λεπτό ο Μπαρέιρο έδωσε στον Ματετά ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Στο 35′ ο Μίλερ απέκρουσε το σουτ του Κουάισον και ο Ματετά στην επαναφορά έκανε το 2-0 ενώ πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα που δεν είχε ούτε μια νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Μποτίους έδωσε στον Ματετά που με δυνατό σουτ πέτυχε χατ-τρικ και έκανε το 3-0 με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Μάιντς είχε χαλαρώσει ενώ η Φράιμπουργκ έδειχνε να έχει συμβιβαστεί με την ήττα της. Στο 63′ ο Ζέντνερ απέκρουσε το σουτ του Σαλάι αλλά ο Πέτερσεν στην επαναφορά μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λίνχαρτ, Χέιντζ, Γκίντερ, Σμιντ, Σανταμαρία (88′ Τιλ), Σαλάι, Τέμπελμαν (45′ Χέφλερ), Γκρίφο, Χέλερ (84′ Ντεμίροβιτς), Πέτερσεν

ΜΑΪΝΤΣ: Ζέντνερ, Γιούστε, Χακ, Νιακατέ, Μπροζίνσκι, Φερνάντες (70′ Κουντέ-Μαλόνγκ), Μπαρέιρο (92′ Κίλιαν), Οζτουνάλι, Μποτίους, Κουάισον (70′ Ονισίβο), Ματετά (80′ Γι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ