Φλικ για Αλάμπα : «Ας μας πει ξεκάθαρα αν θέλει να μείνει ή όχι»

Φλικ για Αλάμπα : «Ας μας πει ξεκάθαρα αν θέλει να μείνει ή όχι»

Για την απόφαση που καλείται να πάρει ο Νταβίντ Αλάμπα, μίλησε ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου.

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, πήρε θέση στο «σίριαλ» με τον Νταβίντ Αλάμπα, καθώς η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας ανακοίνωσε πως δεν συνεχίζει τις επαφές για την υπογραφή νέου συμβολαίου, καθώς απέσυρε την πρόταση της και ο διεθνής σέντερ μπακ αναμένεται να φύγει από τη Βαυαρία και το γερμανικό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο 30χρονος Αυστριακός αμυντικός έχει προτάσεις από Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι και ο Γερμανός τεχνικός τον κάλεσε να πάρει, επιτέλους, την απόφαση του:

«Ο Νταβίντ είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Ηρθε η ώρα, όμως, ν’ αναλάβει την ευθύνη του και να δείξει υπευθυνότητα. Δεν είναι δυνατό να μιλάμε τόσους μήνες για το τι θα κάνει. Θέλει να μείνει η να φύγει; Ας μας το πει», τόνισε σχετικά ο Φλικ.

Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός με μόνο ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει για την παραμονή του στη Βαυαρία, που τον έκανε επαγγελματία πριν από 10 χρόνια, έχει αρνηθεί την πρόταση της Μπάγερν και έχει αποφασίσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Από την πλευρά της η Μπάγερν ψάχνει για το διάδοχο του στην άμυνα και σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ έχει προκρίνει τη λύση του Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας έχει προτάσεις από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Μπάγερν πιστεύει πως μπορεί ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του αντί 60 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ