Γκλάντμπαχ – Σάλκε 4-1

Γκλάντμπαχ – Σάλκε 4-1

Η Γκλάντμπαχ έκανε πάρτι κόντρα στην τραγική Σάλκε την οποία νίκησε με 4-1 και την άφησε μόνη στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις νίκες για την Bundesliga αφού επικράτησε με 4-1 της Σάλκε και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Μόνοι στην τελευταία θέση οι φιλοξενούμενοι που έχουν μόνο τρεις ισοπαλίες σε εννιά ματς και κοντεύουν τους 11 μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο 15′ ο Νοϊχάους με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για την Γκλάντμπαχ αλλά η Σάλκε απάντησε άμεσα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ουθ έδωσε στον Ραμάν κι εκείνος έκανε το 1-1. Μάλιστα ο Ουθ είχε δοκάρι στο 28′ κι έχασε την ευκαιρία για την ανατροπή.

Στο 36′ ο Βεντ έκανε το 2-1 με σουτ, ο Πλεά είχε δοκάρι στο 40′ με κεφαλιά και στο 52′ έκανε τελικά το 3-1 με σουτ. Το τελικό 4-1 έγινε στο 81′ με τον Βολφ από ασίστ του Πλεά.

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Λατσάρο (65’ Λάινερ), Γκίντερ, Γιάντσκε, Βεντ, Ζακάρια (65’ Κράμερ), Νοϊχάους (81’ Μπένες), Χέρμαν (71’ Βολφ), Εμπολό (71’ Στιντλ), Πλεά, Τουράμ

Σάλκε: Ρένοου, Λόυντεβιγκ, Καμπάκ, Ναστάσιτς, Ομάρ Μασκαρέλ, Σερντάρ, Ραμάν (63’ Σεπφ), Ουθ, Σκρζίμπσκι (81’ Μπουτζελάμπ), Τιό, Χόουπ (81’ Σίλερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ