Μπορούσια Ντόρτμουντ : Χαρούμενος με τη φυγή Ομπαμεγιάνγκ ο Στόγκερ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Χαρούμενος με τη φυγή Ομπαμεγιάνγκ ο Στόγκερ

Τη σωστή απόφαση σχετικά με την πώληση του Ομπαμεγιάνγκ έλαβε η Μπορούσια Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον Πίτερ Στόγκερ, με τον τεχνικό των Βεστφαλών να υποστηρίζει πως η φυγή του Γκανέζου θα φέρει ηρεμία από την ομάδα.

Μπορεί φαινομενικά η πώληση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ και η αντικατάστασή του με τον -δανεικό από την Τσέλσι- Μισί Μπατσουαγί να ήταν ένα αγωνιστικό «πλήγμα» για την Μπορούσια Ντόρτμουντ ενόψει της τελικής ευθείας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο προπονητής της ομάδας ωστόσο, δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη.

«Είμαι χαρούμενος που η μετεγγραφική περίοδος έκλεισε. Δεν θα υπάρχουν πλέον φήμες και σπέκουλα. Όσο για τον Ομπαμεγιάνγκ; Νομίζω πως πήραμε την σωστή απόφαση, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν παίρναμε διαφορετική. Τώρα έχουμε καθαρό μυαλό, γνωρίζουμε τους στόχους μας και είμαστε έτοιμοι για να τους κυνηγήσουμε. Έχουμε πολλή ποιότητα παρά την αποχώρησή του. Κατά κάποιον τρόπο, αισθανόμαστε καλύτερα τώρα, διότι είμαστε πλέον πιο ήρεμοι», υποστήριξε ο Πίτερ Στόγκερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης με την ουραγό Κολωνία.

Θυμίζουμε πως ο Ομπαμεγιάνγκ υπέγραψε συμβόλαιο για τρεισήμισι χρόνια με την Άρσεναλ, διάλεξε το νούμερο 14 στη φανέλα του και αφού «απολογήθηκε» χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του τρελό αγόρι, απέδειξε του λόγου το αληθές παρομοιάζοντας την εκτελεστική του δεινότητα με αυτή του θρύλου των Κανονιέρηδων, Τιερί Ανρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ