Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 3-3 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 3-3 (vid)

Μπάγερν Μονάχου και Λειψία ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βαυαρούς να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Λειψία δεν ανέδειξε νικητή (3-3) αλλά ήταν… ματσάρα!

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι Βαυαροί ανέτρεψαν την κατάσταση σε τέσσερα λεπτά, με τη Λειψία να φέρνει το ματς στα ίσα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι «ταύροι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η Μπάγερν έφτασε στο 3-3 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη Λειψία.

Το ματς

Οι «ταύροι» ξεκίνησαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό. Ο Φόρσμπεργκ βρήκε κάθετα τον Ενκουκού, αυτός πέρασε και τον Νόιερ που είχε βγει από το τέρμα του και έκανε το 0-1.

Οι Βαυαροί απάντησαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσα στο 30ό λεπτό με φοβερό σουτ του Μουσιάλα έξω από την περιοχή, κάνοντας το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Μπάγερν έφερε τα πάνω-κάτω και πήρε το προβάδισμα. Ο Κομάν βρήκε ωραία τον Μίλερ, κι αυτός από κοντά έκανε το 2-1. Ωστόσο, η Λειψία δεν τα παράτησε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Κλάιβερτ στο 36ο λεπτό (2-2).

Η ομάδα του Νάιγκελσμαν μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ανχελίνο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φόρσμπεργκ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Νόιερ για το 2-3.

Η Μπάγερν ανέβασε την απόδοσή της, δημιουργούσε ευκαιρίες και έφτασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα. Ο Κομάν βρήκε με τρομερή φαλτσαριστή σέντρα τον Μίλερ στην περιοχή, κι αυτός με κεφαλιά από κοντά σημείωσε το 3-3 στο 75ο λεπτό.

Η Μπάγερν συνέχισε την αφόρητη πίεση στα καρέ της Λειψίας αλλά το 3-3 έμεινε ως το τέλος.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπόατενγκ (83’ Ρίτσαρντς), Αλάμπα, Ζίλε, Παβάρ, Μαρτίνεθ (25’ Μουσιάλα), Γκορέτσκα, Μίλερ, Κομάν (83’ Κ¨οστα), Σανέ (64’ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Μουκιελέ (72’ Όλμο), Κονατέ, Ουπαμεκανό, Ανχελίνιο, Άνταμς, Ζάμπιτσερ (72’ Καμπλ), Αϊνταρά (77’ Όρμπαν), Κλάιφερτ (77’ Σέρλοθ), Φόρζμπεργκ (62’ Πόουλσεν), Ενκουνκού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ