Μεγάλο διπλό της Στουτγκάρδης στη Βρέμη (1-2)

Μεγάλο διπλό της Στουτγκάρδης στη Βρέμη (1-2)

Η Στουτγκάρδη πέρασε από τη Βρέμη επικρατώντας της Βέρντερ με 2-1 και αναρριχήθηκε αρκετά στη βαθμολογία.

Επιστροφή στις νίκες για τη Στουτγκάρδη που μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τρίποντο, εκμεταλλεύτηκε τα «δωρα» της Βέρντερ και πέρασε με 1-2 από τη Βρέμη. Μέτριο παιχνίδι από τις δύο ομάδες με τη Στουτγκάρδη να είναι η μοναδική που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, όσο οι γηπεδούχοι το κατέστρεφαν. Τραγικό παιχνίδι από την ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ που χάρισε ένα πέναλτι κι ένα γελοίο γκολ-δώρο στην Στουτγκάρδη που είπε ένα μεγαλοπρεπές »ευχαριστώ» και πήρε το τρίποντο χωρίς καν να ιδρώσει.

Η Βέρντερ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5′ με τον Οζάκο να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία της άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά από εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 13′ η Στουτγκάρδη απείλησε με τον Βαμανγκιτουκά να κάνει ωραία ενέργεια και αδύναμο πλασέ που μπλόκαρε ο Παβλένκα, όπως και ένα λεπτό αργότερα σουτ του Σόσα. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσονγκ στον Εντό, με τον Βαμανγκιτουκά ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.

Η Στουτγκάρδη είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 48′ με πολύ μακρινό σουτ του Σόσα που πέρασε λίγο έξω. Στο 67′ η Βέρντερ απείλησε με τον Οζάκο να περνά για τον Βολτεμάντε που σούταρε λίγο μέσα από την περιοχή αλλά ο Κόμπελ απέκρουσε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Στουτγκάρδη τελείωσε το παιχνίδι με τον Βαμανγκιτουκά να εκμεταλλεύεται την τραγική ασυνεννοησία μεταξύ Παβλένκα και Τοπράκ και σε κενή εστία έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, η Βέρντερ μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Σέλκε.

Βέρντερ: Παβλένκα, Αουγκούστινσον, Τοπράκ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Φριντλ, Γκρος, Μπιτενκούρτ (60′ Βολτεμάντε), Τσονγκ, Μαξ Έγκεσταϊν, Οζάκο (80′ Σμιντ), Σάρτζεντ (60′ Σέλκε)

Στουτγκάρδη: Κόμπελ, Άντον, Κεμπφ, Μαυροπάνος (45′ Στένζελ), Σόσα, Εντό, Κουλιμπαλί, Κάστρο (59′ Φόστερ), Μανγκαλά, Κάλαϊτζιτς (59′ Κλεμέντ), Βαμανγκιτουκά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ