Σάλκε – Λεβερκούζεν 0-3

Σάλκε – Λεβερκούζεν 0-3

Πολύ εύκολο βράδυ είχε η Λεβερκούζεν που επικράτησε με 3-0 της ουραγού Σάλκε και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Άνετη νίκη και σκαρφάλωμα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για τη Λεβερκούζεν που νίκησε με 3-0 τη Σάλκε εκτός έδρας και την άφησε στον πάτο της Bundesliga.

Μόλις στο 10′ η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με τον Μπέιλι να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Τιαό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 32′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μπουχελάμπ αλλά το γκολ ακυρώθηκε και οφσάιντ του Ουτ στην αρχή της φάσης.

Στο 67′ ήρθε και το 2-0 για τις «ασπιρίνες» με τον Μπαουμγκαρτλίνγκερ να σκοράρει με ωραία κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Η Σάλκε έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν ο Σκρίμπσκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χραντέτσκι με εκτέλεση πέναλτι στο 70′ και οκτώ λεπτά μετά ήρθε και τον 3-0 με ωραίο σουτ του Σικ.

Σάλκε: Λάνγκερ, Τιαό, Σταμπουλί, Καμπάκ, Σκρίμπσκι (83′ Μποζντογκάν), Μασκαρέλ, Ότσιπκα (83′ Μεντίλ), Μπουχελάμπ (64′ Χόουπ), Σερντάρ, Ραμάν, Ουτ

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ (83′ Βάιζερ), Τα, Ντράγκοβιτς, Σινχράφεν, Βιρτζ (72′ Ταπσόμπα), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Αμιρί, Μπέιλι, Σικ (78′ Μπελαραμπί), Ντιαμπί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ