Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Μάιντζ, παίρνοντας το τρίποντο για όγδοη συνεχόμενη αγωνιστική και συνεχίζοντας ακάθεκτη το δρόμο προς τον τίτλο. «Διπλό» της Βέρντερ στην έδρα της Σάλκε, κόλλησαν στο «χ» τα υπόλοιπα τρία απογευματινά παιχνίδια.

Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία της οδεύει η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες πέρασε (και) από την έδρα της Μάιντζ, πανηγύρισε την όγδοη συνεχόμενη νίκη της στη Bundesliga και αποσπάστηκε στο +18 από τη δεύτερη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 33′ με γκολ του Ριμπερί, με τον Γάλλο να φθάνει τα 114 γκολ και να ξεπερνά κατά ένα τον Μάριο Γκόμεζ. Πλέον, μονάχα δέκα παίκτες έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Φρανκ στο πρωτάθλημα, από την είσοδο της Μπάγερν στη -τότε- νεοσυσταθείσα Bundesliga, πριν από 55 χρόνια.

Έντεκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Τολίσο να βγάζει σέντρα ακριβείας, τον Χάμες Ροντρίγκες να κάνει το κοντρόλ με το στήθος και πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος να σουτάρει με το αριστερό, στέλνοντας την να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ζέντνερ. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού με τα ερυθρόλευκα της Μπάγερν, ενώ έχει και επτά ασίστ σε 22 ματς.

Τα υπόλοιπα (σημερινά) αποτελέσματα στη Bundesliga 

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη 1-1 (24′ Οριγκί / 60′ Γκόμες)

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 1-2 (24′ Κονοπλιάνκα / 79′ Κρούζε, 90+3′ Τζουνούζοβιτς)

Χέρτα Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 1-1 (58′ Καλού / 38′ πεν. Κράμαριτς)

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Μάιντζ – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Σάλκε – Βέρντερ Βρέμης 1-2

Χέρτα Βερολίνου – Χόφενχαϊμ 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ