Σάλκε : Πήρε εξιτήριο ο Ουτ

Σάλκε : Πήρε εξιτήριο ο Ουτ

Ο επιθετικός της Σάλκε είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του...

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Μαρκ Ουτ, ο οποίο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός επιθετικός της Σάλκε «πάγωσε» τους πάντες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ, όταν έπεσε αναίσθητος στο έδαφος έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας.

Ο 27χρονος χτύπησε στο κεφάλι και χρειάστηκε ορό και κολάρο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Έπειτα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Σήμερα (14/12) το μεσημέρι, μετά τα καθαρά αποτελέσματα που είχε, πήρε το εξιτήριο του και χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα.

Όπως είναι φυσικό, είναι άγνωστος ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην δράση, ωστόσο το ζητούμενο είναι πως είναι καλά στην υγεία του. Να θυμίσουμε ότι η Σάλκε ήταν πολύ κοντά στο να πάρει τη πρώτη της νίκη μετά από καιρό, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό (2-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ