Κλείνει τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν Μονάχου (pic)

Κλείνει τον Ουπαμεκανό η Μπάγερν Μονάχου (pic)

Πιο κοντά από ποτέ είναι η μεταγραφή του νεαρού στόπερ στον γερμανικό σύλλογο...

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα φύγει τον Ιανουάριο από την Μπάγερν Μονάχου και ο Νταγιό Ουπαμεκανό αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του στην άμυνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαυαρίας έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Μπόατενγκ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, ώστε να ενισχύσει τα οικονομικά της, που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού και ο τεχνικός, Χάνσι Φλικ, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 21χρονου Γάλλου αμυντικού της Λειψίας, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Μπάγερν έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις επαφές με τη Λειψία και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσει πρόταση 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Για τον Ουπαμεκανό έχει δείξει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος προτιμά να παίξει στην Μπάγερν.

Ο Γάλλος αμυντικός διαθέτει ήδη μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει καταγράψει 129 συμμετοχές με τη φανέλα της Λειψίας σε όλες τις διοργανώσεις. Στο μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, έβαλε τέλος στη φημολογία περί παραχώρησης του Κίνγκσλεϊ Κομάν: «Πολλά ακούγονται για τον Κίνγκσλεϊ, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είναι εξαιρετικά πολύτιμος για εμάς και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ