Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 3-3 : Απίστευτο ματς στη Φρανκφούρτη!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 3-3 : Απίστευτο ματς στη Φρανκφούρτη!

Ματς-έπος στην Φρανκφούρτη, με τις Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ να έρχονται ισόπαλες (3-3)! «Βροχή» από γκολ, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 95΄.

Ματσάρα στο Deutsche Bank Park!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (3-3) σε έναν αγώνα που θα τον θυμόμαστε για καιρό. Οι «Αετοί» κρατούσαν τη νίκη μέχρι και το 89΄, ωστόσο με δύο γκολ στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι τσίμπησαν τον βαθμό. Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Γκλάντμπαχ, στην 9η με 14 πόντους οι γηπεδούχοι.

Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 14′ με απίθανη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στιντλ. Στο 21′ η Άιντραχτ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Λάιενρ, με τον Αντρέ Σίλβα ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Αντρέ Σίλβα που με ωραίο διαγώνιο σουτ, έκανε το 2-1. Στο 32′ οι «αετοί» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Αντρέ Σίλβα ν’ ανοίγει για τον Μπαρκόκ που αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε μέσα από την περιοχή, για το 3-1.

Στο 89′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπαρκόκ στον Εμπολό, με τον Στιντλ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 3-2. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τα «πουλάρια» τσίμπησαν το βαθμό με την κεφαλιά του Στιντλ. Χατ τρικ από τον άσο της Γκλάντμπαχ σε ένα απίθανο ματς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ρόντε (90+2′ Kαμάντα), Ντουμπάι, Σο, Μπαρκόκ (90+2′ Ντα Κόστα), Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα (83′ Ιλσάνκερ), Γιουνές (71′ Κοχρ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ, Κράμερ, Μπένες (45′ Ζακάρια), Βολφ (45′ Λατσάρο), Στιντλ, Τουράμ, Πλεά (63′ Εμπολό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ