Παπασταθόπουλος: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019, δεν σκέφτομαι τον επαναπατρισμό μου»

Παπασταθόπουλος: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019, δεν σκέφτομαι τον επαναπατρισμό μου»

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς μέχρι το 2019, πως δεν έχει στο μυαλό του τον επαναπατρισμό στο άμεσο μέλλον αν και «στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο 29χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός που αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή η επιστροφή στην χώρας μα δεν είναι στα άμεσα πλάνα του, τονίζοντας όμως χαρακτηριστικά ότι «στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ, είμαι χαρούμενος εκεί. Έχω περάσει πολλές σημαντικές στιγμές και οι οπαδοί της ομάδας με αγαπούν πολύ. Αλλά, στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές. Κάθε ημέρα που περνά έρχονται διαφορετικά πράγματα, οπότε θα δείξει», δήλωσε αρχικά.

«Για την ώρα δεν υπάρχει ο επαναπατρισμός στο μυαλό μου, αργότερα μπορεί. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα καθημερινά, δεν θέλω να πω κάτι για το οποίο μπορεί να μη γίνει και να το μετανιώσω», κατέληξε ο Έλληνας διεθνής άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ