Απίθανος Λέβα : Γυμνός στο κρεβάτι παρέα με όλα τα τρόπαια του 2020! (pic)

Απίθανος Λέβα : Γυμνός στο κρεβάτι παρέα με όλα τα τρόπαια του 2020! (pic)

Είναι η φωτογραφία της χρονιάς που φεύγει! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, γυμνός στο κρεβάτι, παρέα με όλα τα τρόπαια και τα βραβεία που κατέκτησε το 2020!

Το 2020 για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν μαγικό!

Ο Πολωνός επιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ώρες. Καθώς ήταν ο βασικός παράγοντας της μεγάλης επιτυχίας της Μπάγερν Μονάχου σε όλα τα επίπεδα.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020, κατέκτησε, μαζί με τους Βαυαρούς φέτος, το Champions League, την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας, το Σούπερ Καπ Γερμανίας και το UEFA Super Cup. Ενώ κέρδισε τους εξής ατομικούς τίτλους: Βραβείο «The Best» για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς, το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Bundesliga, του καλύτερου παίκτη του Champions League, του περιοδικού «Four Four Two», αλλά και το Globe Soccer Awards!

Όλα τα παραπάνω τρόπαια και βραβεία, τα έβαλε στο κρεβάτι του και κοιμήθηκε με αυτά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Και όταν ξύπνησε, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω. Με την εξής λεζάντα: «Έτσι ξύπνησα το πρωί. Η ανανεωμένη εκδοχή».

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ