Μπάγερν : Ο Χάινκες σπάει ρεκόρ του Γκουαρντιόλα

Μπάγερν : Ο Χάινκες σπάει ρεκόρ του Γκουαρντιόλα

Η φετινή πορεία της Μπάγερν στην Bundesliga είναι επιβλητική και με τον τρόπο που ξεφεύγει από τους διώκτες της, ο Γιουπ Χάινκες πάει να γράψει το όνομά του στην ιστορία καταρρίπτοντας μεγάλα ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γιουπ Χάινκες κυνηγάει να σπάσει ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα, από τα χρόνια που ο Καταλανός προπονητής, καθόταν στον πάγκο της Μπάγερν. Και θα τα καταφέρει, αν οι Βαυαροί ανακηρυχθούν οι πρώιμοι πρωταθλητές στην ιστορία της Bundesliga.

Μετά από 21 παιχνίδια, η Μπάγερν έχει 18 βαθμούς (53 με 35) διαφορά από Λεβερκούζεν και Λειψία που βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Με τις διαφορές αυτές, οι στατιστικές προβλέψεις της εταιρείας Deltatre δίνουν τον τίτλο στην Μπάγερν σε τέσσερις αγωνιστικές, κι εννέα πριν το τέλος. Δηλαδή την 25η. Αν συμβεί αυτό, η Μπάγερν θα μπορούσε να σηκώσει τον τίτλο στο Φράιμπουργκ την Κυριακή 4 Μαρτίου και πριν αγωνιστεί στο Champions League κόντρα στην Μπεσίκτας.

Παρόλα αυτά και να μη γίνει εκείνη τη μέρα ο Χάϊνκες, εξακολουθεί να έχει δύο ευκαιρίες για να σπάσει το ρεκόρ του Γκουαρντιόλα. Το Σάββατο 10 Μαρτίου κατά του Αμβούργου και ή την Κυριακή 18 Μαρτίου με την Λειψία. Με τον Γκουαρντιόλα, την περίοδο 2013-2014 η Μπάγερν ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Bundesliga, την 27η αγωνιστική, οπότε αν καταφέρει ο Χάινκες να πάρει το πρωτάθλημα πριν την 27η αγωνιστική θα γράψει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ