Γκέλα για Ντόρτμουντ, νέο στραβοπάτημα για τη Λειψία (vids)

Γκέλα για Ντόρτμουντ, νέο στραβοπάτημα για τη Λειψία (vids)

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 με τη Μάιντζ έχοντας για μοιραίο τον Ρόις που έχασε πέναλτι ενώ η Λειψία έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με την Βόλφσμπουργκ.

Μεγάλη γκέλα για την Ντόρτμουντ η οποία έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Μάιντζ στη Βεστφαλία έχοντας μοιραίο τον Ρόις και δεν μπόρεσε να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία ενώ η Λειψία ήρθε 2-2 με την Βόλφσμπουργκ και έχασε την ευκαιρία να πιάσει έστω και προσωρινά κορυφή.

Η Μάιντζ προηγήθηκε με τρομερό σουτ του Οζτουνάλι στο 57′ αλλά ο Μενιέ έκανε το 1-1 στο 73′ και τρία λεπτά μετά η Ντόρτμουντ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει την ανατροπή. Το πέναλτι όμως που κέρδισε, δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ ο Ρόις και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Στο ματς της Βόλφσμπουργκ με τη Λειψία, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα μόλις στο 5΄με τον Μουκιελέ αλλά η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς πριν τελειώσει το ημίχρονο. Πρώτα ο Βέγκορστ έκανε το 1-1 στο 22΄και ο Στέφεν στο 35′ έκανε την ανατροπή. Ο Όρμπαν στο 54′ ισοφάρισε σε 2-2 και έδωσε τον βαθμό στη Λειψία που μετά την ήττα από την Ντόρμουντ είχε ακόμη μία απώλεια.

Στα υπόλοιπα ματς, η Βέρντερ Βρέμης νίκησε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ, ενώ η Κολωνία έμεινε στο 0-0 με τη Χέρτα και η Χοφενχάιφ στο 1-1 με την Μπίλεφελντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μάιντς 1-1

(73’ Μενιέ / 57’ Οζτουανλί)

Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου 0-0

Χόφενχαϊμ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 0-0

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ 2-0

(84’ Γκέμπρε Σελάσιε, 87’ Άγκου)

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2-2

(22’ Βέγκχορστ, 35’ Στέφεν / 5’ Μουκιελε, 54’ Όρμπαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ