Επεισοδιακός χωρισμός και… αστυνομία για τον Γκνάμπρι

Επεισοδιακός χωρισμός και… αστυνομία για τον Γκνάμπρι

Ο Γκνάμπρι έμαθε πως η κοπέλα του είναι έγκυος, αλλά δεν του είπε αν είναι δικό του το παιδί με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία για να τη διώξει.

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγε η αρραβωνιαστικιά σας και μέλλουσα σύζυγός σας πως είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει αν το παιδί είναι δικό σας ή κάποιου άλλου; Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος από τον έρωτα με την Σάντρα Γέρζε κατέληξε να τη διώξει από το σπίτι του φωνάζοντας την αστυνομία!

Το μοντέλο από την Ελβετία, με το οποίο έγινε ζευγάρι ο Γκνάμπρι τον περασμένο Μάρτιο, λίγους μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν και όδευαν ολοταχώς προς τον γάμο, του αποκάλυψε, σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ, πως είναι έγκυος, αλλά πως δεν γνωρίζει αν ο διεθνής άσος ή κάποιος άλλος είναι ο πατέρας. Ο 25χρονος άσος έγινε έξαλλος, απαίτησε να φύγει από το σπίτι τους και όταν εκείνη αρνήθηκε κάλεσε την αστυνομία.

Κι όλα αυτά, ενώ οι δυο τους έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι, ανέβαζαν φωτογραφίες συνεχώς στα social media και έδειχναν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Μέχρι που ήρθε το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής που φέρνει το τέλος της σχέσης του άσου της Μπάγερν με το πανέμορφο μοντέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ